17. 3. 2010

BikeCheck - Zdendův Intense 951

Tak Vám přináším report o novém přírůstku do bikový rodiny je nový rám,vidlice a zapletená kola.Rám je letošní novinka od Intensu s označením 951.
Po M6 přichází s opravdu unikátním kouskem do sbírky svých výtvorů,které se vyznačuje svojí funkčností a jednoduchým moderním designem.Zdvih zadní stavby dosahuje ,,pouhých,, 200mm což oproti 240mm u M6 je rozdíl vcelku razantní.Vyroben je z materiálu Easton,což není třeba představovat.Stavba na první pohled je na sjezďáka krátká a macatá,takže není problém tam narvat Michelinku,jako je to v tomto případě.Tlumení a pružení obstarává nejvyšší model od Foxu RC 4 na systému VPP.
Dále je tu vidle Rock Shox Boxxer WC,k tomu neni asi co víc říct,asi jen,že to je jedna z nej co na trhu můžete pořídit.WC nabízí mnoho různých nastavení pružení,tlumení,zkrátka všeho na co si jen vzpomenete.Mínusem je jen asi cena a náročnost na servis,ale za kvalitu se musí hold platit :-D.


Dále co se nabízí jsou nový zapletený kola od Mavicu,žlutá sjezdová klasika Deemax.O tom by to byla ztráta času psát.Je to léty prověřená kvalitka.
Kola sou obuta do MTX bezdušákovýho pláště Michelin,což dává kolu na pohled spíš vzhled motorky než biku.Dalšími komponenty už sundané z původního kola sou např. řazení Sram,šlapání a řízení od Race face,napínání řetězu zajištuje E13.Co se časem změní jsou už jen zastaralé brzdy Hayes,které vystřídají nejsíš Avidy.
Musím uznat že se to povedlo barevně velmi parádně sladit a postavit to na hodně slušných dílech.Takže to balíme,jdeme to nafotit a zajet.

Tak zatim a brzy někde na kopcích snad.

Foto a text by ZED

PS by Deutsch:brzy bude odtajněna Ozzyho ultralight custom Gloryna DH 2010

Galerka na kolo tady a z ježdění zase tady

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

parádní kolo, jen ta barva vidlice mi tam nesedí...

Shoutboard

Archiv

Přispěvatelé

Powered By Blogger
(c) pragueriders. Používá technologii služby Blogger.