17. 6. 2013

Brdy na "Dámským kole"


Tak zkouškový hotový a že by to prej chtělo na kolo, tak jsem si dal starou dobrou klasiku. První co jsem fakt čuměl byly všude ty vyplavený chaty a vyvrácený stromy kolem Berounky. Víceméně za Všenorama už všechno celkem ok, ale byl pořádnej pařáček a tak muselo přijít na řadu nějaký to pivko.


Nafotil jsem pár fotek jen tak, aby bylo na něco koukat... každopádně žádný nahý holky nebo malý děti jsem neviděl, takže ani jeden z Vás si na své úplně až tak nepřijde. Projížděl jsem nahoře na terásce, kde nás 
zpaprikoval tehdá marsch a bylo tam asi tak 40°, tudíž jsme si sjel dolů na skůčky do Karlíka.  Co jsem však neviděl:



Karlík byl totálně vyplavenej. Prohnala se tam asi pěkná řeka a všechny skoky skoro jako by byly srovnaný se zemí. Takže pokud tam je ještě někdo aktivní, tak bude mít co dělat, aby se to dalo aspoň do původního stavu.


Potom víceméně přes Dobřichovice do Letů a pak kolem Karlštejna na Mořinu a Mořinku a pak zase cestou zpět na lety a směr na buřta do Krčského lesa. Cesta super, počasí ještě lepší a pivo nejlepší. Až nějak budete mít čas deu, Ozzy na horáka nebo marsch na skákátko (už jsem free), tak dejte vědět a něco vymyslíme, je pěkně tak je škoda toho nevyužít.











3 komentářů:

Zavistler řekl(a)...

Karlík a okolí nejsou Brdy :)

Pepan řekl(a)...

Už mi to říkal jednou kámoš:DD tj fuk

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, co prosím znamená zpaprikovat?

Shoutboard

Archiv

Přispěvatelé

Powered By Blogger
(c) pragueriders. Používá technologii služby Blogger.