31. 10. 2014

Sobota s maršmelounem

Byla sobota (doufám) a s masrchem jsme si vyjeli na kolo. Trasa byla naplánovaná stará dobrá: Kosoř hasičárna - Kosoř dropy a myšina - Černošice skalky a zatáčky - Karlík - Dobřichovice jez - a domů. U hasičárny vidím známý obličej a on to ozzy s jeho starší kopií (tátou), prý byl dělat na bytě a nemohl na kolo -- jo jasný -- :)) Dal nám bombón a se spokojeným výrazem jsme jeli nahoru. Začínáme poznávat že ten den nebude úplný vedro a že nabouchaný kola nebudou taky to pravé. Všude listí a občas bahenní past. Do pasti jsem se chytil celkem 2x a pak jsem smrděl jak největší hovno. Jedno foto, aby byl důkaz že jsme tam vůbec byli:


Celkově traily jsou skoro to samý, až na to listí. Takže většinou ty cesty nebyly vidět:) Doufám, že na nás nikdo nekoukal, ale marsch dal na skalkách libovýho kačera (rozuměj roztáhnutý nohy a masáž zadku od sedla) a já to poslal dole do hlíny :D   Celkově jsme najeli cca 60 km. Tolik si říkáte .. ano, Marsch jel za Janičkou a já pak ještě za našima na Kosoř.

Nebudu to prodlužovat, stejně to tu píšu jenom kvůli tomu, abychom měli více článků než webovky Evy a Vaška. Příště tedy více lidí a bude líp:)

Chtěl jsem sem dát info ze sport trackeru, ale jelikož je to blbý nebo já, tak tu nic nebude!! :P

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

komentuju:-)
thomasNF

Shoutboard

Archiv

Přispěvatelé

Powered By Blogger
(c) pragueriders. Používá technologii služby Blogger.